Select Page

Den travle hverdag kan slå benene væk under de fleste, og derfor er det også helt acceptabelt, hvis man lige en gang imellem sætter en hel weekend af til bare at hygge sig. Og det kan meget vel foregå i en af de mange danske storbyer, hvor man forkæler sig selv med et dejligt hotelophold og god mad og vin på restaurant. En lille getaway!

Et skønt hotel

Hvis man vil planlægge en lille weekend getaway til en dansk storby, så skal man først og fremmest på udkig efter et dejligt hotel, da man jo formentlig ikke vælger at besøge den by, som man selv bor i. Her skal man altså ikke gå ned på kvaliteten, for når det trods alt er et lille weekendophold, der skal give overskuddet tilbage, så er der heller ikke nogen grund til at gå på kompromis med luksus og eksklusivitet. Så vælg et lækkert hotel, hvor du ved, at du kommer til at føle dig forkælet og afslappet.

Lækker mad på lækre spisesteder

På sin lille getaway skal man selvfølgelig heller ikke lave mad selv – man skal i stedet for udnytte, at man har al tid i verden til at komme ud og nyde et lækkert måltid på en lækker restaurant. Så er det egentlig bare med at finde et dejligt spisested, som serverer det mad, som man lige tænker kunne være det mest lækre, og som man måske meget sjældent, hvis ikke aldrig, kunne finde på at lave derhjemme.

Så tag eksempelvis et kig på en oversigt over spisesteder, så du allerede på forhånd kan finde ud af, hvilke spisesteder der er rigtig gode og anerkendte i den by, du skal besøge. Så kan du allerede nu begynde at se frem til din lille getaway.