Select Page

Det er ikke sikkert, der findes sådan noget som én drømmeferie. Måske får man mange drømmeferier. Der findes jo næsten uendeligt mange destinationer, og der er alle mulige forskellige måder at rejse og holdeferie på. Læs mere her for nogle gode og billige rejser, der kan bringe dig hen til nogle af de mest besøgsværdige destinationer i verden. Og herunder får du tre gode bud på ferier, som du måske eller måske ikke havde overvejet ellers.

 Isbjerg

Smukke og billige østeuropa

Der er mange skønne lande og byer i østeuropa. Budapest i Ungarn er en populær og skøn by i en passende størrelse til at opleve på en uges tid. Donau løber lige igennem, der er masser af historie, og du kan bade i deres varme badehuse.

Ligeledes er der skønt ved Middelhavet i lande som Kroation. Mange af disse lande er ikke steder, du normalvis ville tænke på som det første, hvis du vil ud og opleve kulturelle byer. Men hvorfor egentlig ikke? Hvert land i østeuropa byder på gammel og smuk europæisk stil, samtidig med at det er den billigste del af Europa at rejse rundt i. Læs mere her.

Uforglemmelige Grønland

Som dansker kan man næsten ikke lade være med at besøge Grønland en gang i sit liv. Når du endelig kommer derop, er der så mange ting, der skal opleves. Det kan næsten virke lidt uoverskueligt, så det er med at forberede sig godt og grundigt.

Du ved det sikkert i forvejen, men der er så mange ting at opleve i Grønland, fra bylivet i Nuuk til de store gletsjere, rensdyrjagt, helikoptertur, slædehundetur, vandretur og alt muligt andet. Tag og find nogle grønlændere at tale med om det, så kan de fortælle dig, hvad du bør opleve i deres land.

Sejlerferie

Tag på sejlerferie

De fleste har prøvet at være på campingferie, men det er langt fra alle, der for alvor har prøvet at sejle. Her menes der en sejlbåd med sejl, hvor det godt nok gynger lidt, men man vænner sig hurtigt til det. Det går ikke så forfærdeligt stærkt, og man kan snildt bruge flere uger på bare at sejle rundt imellem byer og øer i Danmark. Det er en god måde at se vores eget land på ny.

Der er dog også mulighed for at sejle op til smukke skærgården i Sverige og Norge, uden at det tager uoverskueligt længe. Det vigtigste er at have nogen med, der kan finde ud af at sejle.